Zoeken naar welk slank

Uw zoekactie voor welk slank leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Anoniem 36 jaar Limburg - Hamont-Achel
Anonieme pijpbeurt
36 173 58 Wie wil anoniem gepijpt worden? Ik ga op mijn knieen, jij blijft onherkenbaar. Zonder woorden, pijpen en weer weg. Stuur stats en concreet voorstel. Enkel slank verzorgd en jonger dan 35j. Regio Achel, geen fake aub. Graag vast voor vaker  
Just bi 50 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Bischierig
Al een hele tijd op zoek naar een vast contact , eigenlijk meer een goede vriend die in de buurt woont en me kan ontvangen om samen te genieten van soft sex om te beginnen. Talloze advertenties later en 3 keer voor een faker voor niets naar een adres te rijden , moet ik vaststellen dat het niet zo makkelijk is om een sexbuddy of FWB, zoals dat hier ook wel genoemd wordt , te vinden. Dus probeer ik het nogmaals : bischierig hetero zoekt een onervaren sexbuddy om af en toe af te spreken iemand die ook dezelfde interesses heeft en ook wel eens wil afspreken zonder dat het enkel sex moet zijn. Discretie en hygiëne zijn een must Ben je niet ouder dan 50 jaar, liefst slank , niet-roker , intiem geschoren en ook onervaren zoals mezelf stuur me dan een berichtje. Ik kan niet ontvangen maar wel verplaatsen Enkel reacties met stats, en een beetje uitleg over je interesses en wilde fantasieën en intieme foto(s) krijgen antwoord Mijn stats zijn 50/174/88 17*5  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Geile date ?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ?  Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Geile date ?
Stef 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Rukken en pijpen
Hoi. Ik BI,51,slank, verzorgd heb veel zin. Hou van pijpen, rukken en eventueel neuken. Kan niet ontvangen. Vanaf 17uur vrij.  

Rukken en pijpen
Man 58 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Zoek een paal(tje)
Hallookes, ik zoek een slanke jonge man die ik mag pijpen en rukken. Als het klikt en indien gewenst kan er regelmatig afgesproken worden maar dat is niet verplicht, 1malig is ook goed. Ervaring is zeker niet vereist, heb zelf nog niet veel ervaring. Slank, jong en discreet is vereist. Ik kan ruim verplaatsen en ook ontvangen, andere mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar. Reageer met je stats, mijn stats zijn 58/178/83  
sporty 45 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
erotiche -massage
hallo hier slanke onbehaarde goodlooking bi man stats 186 78 17 op zoek naar man met ervaring die kan ontvangen die erotiche massages geeft .zeer gewillig onderdanig en poppers geil .interesse mail met wat info en naaktfoto graag slank hygiene disretie en verzorgd voorkomen .verplaats zich vlot voor de juiste persoon die ik zoek .  

erotiche -massage
gisteren
trainee 33 jaar Antwerpen - Zandhoven
Anal trainer gezocht
Hy allen. Via deze weg op zoek naar een leuke rustige maar toch light domi man om m'n kontje te helpen open werken. Ik heb een grote interesse om vers te worden (voorlopig enkel top) maar heb iemand nodig om te helpen. Liefst iemand met het nodige materiaal en geduld, iemand die kan ontvangen (niet te ver)... . Graag ben je max 45, slank (niet onknap...). Met kinky kantje mag. Ik 33 177 70 16top - looking om vers te worden. Ik ontvang niet.  
WalterBiBottom 61 jaar Vlaams-Brabant - Tervuren
Eerlijke date graag
Ik ben Bisenior bottom, 62jaar, 1.77m, 65kg, 16*4 kaal, onbehaard slank lichaam, ik heb wel een snor,niet roker,ik laat mij graag doen door 55+,ook doktersonderzoek kan, ook soft bdsm kan, veel kan en mag,vraag maar, ik kan enkel verplaatsen, graag reacties met leeftijd en woonplaats aub,niet rokers en graag 55+.  

Eerlijke date graag
gisteren
Jonas 30 jaar Antwerpen - Brasschaat
Ik wil graag nog is pijpen
Hey ik ben Jonas 28 1m80 en slank. Ik zoek iemand die ik mag rukken en pijpen tot je lekker op m'n gezicht of in m'n mondje klaarkomt. Je blijft wel passief en doet niets bij mij. Ik kan ontvangen of verplaatsen indien het niet ver is. Cardate kan ook zeker en vast ik weet nog wel een goede parking. Hygiëne is heel belangrijk dus je moet wel heel proper en verzorgd zijn! Liefst net fris gewassen daar beneden. Grootte van je speelgoed maakt niet uit klein of groot allemaal welkom! Ik wil wel vanavond nog afspreken. Indien het kan en je wilt dan graag wel een fotootje meesturen van je speelgoed. Hopelijk tot snel!  
gisteren
discreet 44 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
zoek softdate met student / jonge man. elkaar verwennen of ik blijf passief.
Ik zoek een SOFTDATE met een jonge man of student. wederzijds verwennen kan ofwel blijf ik volledig passief. jij < 30 jaar. slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan verplaatsen naar jou of ik kan ontvangen in alle rust en discretie. Ik ben 44J 88KG 174 16, niet besneden, zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. soa-vrij (getest), safe. Discretie verzekerd. Anonieme date kan.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10